Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

7. Προς Δ/νση Προσωπικού

Προς Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΑΘΗΝΑ 20 / 12 / 2008
Στην Γενική Συνέλευση όλων των εργαζομένων για την Υγιεινή & Ασφάλεια στις 17-12-2008, αφού έγινε ο απολογισμός δράσης της απερχόμενης ΕΥΑΕ, αποφασίσαμε ομόφωνα την διεξαγωγή εκλογών για εκλογή νέας ΕΥΑΕ στις 2-6/2/2009.
Σύμφωνα με τον Ν.1568/85 η νέα Εφορευτική Επιτροπή (Αρβανίτη Ελένη, Στουκογεώργου, Αναστασία, Ζαΐμης Δημήτρης) με την βοήθεια της απερχόμενης ΕΥΑΕ και του εργοδότη, είναι επιφορτισμένη με τις ευθύνες για την σωστή διαδικασία των εκλογών.
Μερικά πρακτικά ζητήματα που πρέπει να δώσουμε άμεσα λύση είναι τα παρακάτω: Εκλογικός κατάλογος (μηχανογραφημένος) όλων των εργαζομένων, κάλπη, χώρος φύλαξης κάλπης, μεταφορά κάλπης και εφορευτικής επιτροπής, γραφική ύλη, τύπωμα ψηφοδελτίου, συνδικαλιστικές άδειες, χώρος σε κάθε κτίριο για τις εκλογές: ΝΥΜΑ, ΑΧΑΡΝΩΝ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ανακοινώσεις προς τους εργαζόμενους.
Για όλα τα παραπάνω παρακαλούμε να ορίσετε συνάντηση με την ΕΥΑΕ και την Εφορευτική Επιτροπή.
Οι σωστές συνθήκες Υγιεινής και Ασφάλειας στους χώρους εργασίας, σαφώς διαμορφώνουν ένα καλό εργασιακό κλίμα, από το οποίο κερδίζουν και οι εργαζόμενοι και η εταιρεία.
Για την ΕΥΑΕ Αθήνας
Η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος

Σιδερά Ανδριανή Ευμορφιάδης Ξάνθος